nyhed

»Fra Bund til Mund« gæster Ærø igen i år

Undervandsjagtselskabet »Fra Bund til Mund« gæster Ærø igen i år

Den tidligere festival og det nu tilbagevendende undervandsjagtselskab »Fra Bund til Mund« besøger igen i år Ærø, nærmere bestemt Voderup Klint, hvor vi i uge 29 vil bo på shelterpladsen og fange fisk med harpuner, plukke tang fra havbunden og tilberede lokale råvarer under åben himmel.

Bund til Mund startede i 2014 som en festival for undervandsjagt, samskabelse og lokalforsyning og i løbet af de tre år festivalen blev afholdt, kunne festivalgængere (50 pr. gang) fra hele landet deltage i (eller selv afholde) workshops, naturvandringer, vragdyk og meget andet med fokus på den spiselige Ærøske natur.

Et vigtigt dogme for festivalen var, at alt mad som festivalgængerne indtog skulle være fanget, plukket eller samlet på Ærø eller købt direkte hos nogle af de mange fantastiske fødevareproducenter på øen.

Selvom vi ikke er nær så mange i år, når vi gæster øen, og heller ikke helt så dogmatiske i forhold til udelukkende at spise råvarer produceret på Ærø, vil fokus stadig være på fisk, tang og urter fra øen; og de mange gode producenter fra Ærø kan også godt regne med et besøg fra undervandsjagtselskabet.

Der er i år heller ikke et egentlig program, men nysgerrige skal være meget velkomne til at kigge forbi vores lejrplads ved Voderup Klint i uge 29, og hvis fangstdyrene er os venligtstemte, skal vi nok byde på en fisk, ligesom der også ofte foregår et eller andet interessant på land som vi gerne hellere end gerne inviterer nye bekendtskaber med til.

 

Kærlige hilsener og på gensyn

»Fra Bund til Mund«

 

 

 

Følg os på Facebook:

https://www.facebook.com/BundTilMund/?hc_ref=ARQ2EWv0VWvgLEuelKDL5IM3dCn60fZhKcokRK-Z97LBxvw67TryeX8oX5HguquWE8w&fref=nf

 

Hent evt. »Urtebogen« fra 2014:

https://undervandsitetet.dk/wp-content/uploads/2017/03/URTEBOG14iSpreads-1.pdf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *